V025 najaarsvest van restjes

Met dit vest kan je fantasie helemaal los gaan! Het model is heel eenvoudig te maken, het zijn de kleuren en patroontjes die het hem doen. Ik heb heel veel resten opgebruikt. De merken zijn Royal van de Zeeman, Saskia van de Wibra en Medium van de Action, gewoon door elkaar gebruikt op Nld 4,5.

Dit is de supervrolijke uitvoering, maar kan natuurlijk ook met alleen nieuw garen, en minder kleuren. De patroontjes zijn niet moeilijk, maar je hoeft ze niet allemaal te gebruiken. Doe gewoon wat je leuk vindt. Ik denk dat een variatie in bv alleen zwart en wit en 1 bijkleur ook heel chique zal zijn.

Het patroon is zoals het vest op de foto, maar doe gewoon je eigen ding, wat jij leuk vindt.

Het vest op de foto is superlang, je kunt natuurlijk ook een gewone vestlengte maken, of halverwege je dijbeen of knielengte.

De maten zijn 36/38 40/42 44/46 48/50 52/54. Breedte op de rug 52 56 60 64 68 cm. Lengte kun je zelf bepalen.

Prijs 2,50. Je kunt als volgt bestellen: Mijn bankrekeningnummer is NL34RABO 0177866209. Op naam van A. Davids van de Geer. Als je het geld over hebt gemaakt, stuur me even een berichtje op lidy.48@hotmail.com en dan mail ik het gelijk. Ik kan je ook een betaalverzoek sturen. Lekker makkelijk.

Misschien vind je deze ook leuk? Klik op de foto voor meer info.

Plaats een reactie